2014. június 4., szerda

A vadász és az űzött vad




Moriarty újfent Jane-en éli ki minden vágyát.


Figyelmeztetés: erotika, trágár beszéd



- Jim, az istenit neki!- sziszegte Jane miközben a felsőteste a hideg csempéhez szorult a fürdőszobában.
Jim mit sem törődött partnere felháborodásával, letépte róla a bugyit és keményen, hátulról beléhatolt. Jane mindig is próbálta titkolni mennyire szereti ezt a pózt, de Moriarty persze erre is rájött, mint mindenre.
- Nocsak, Jenny, csak nem élvezed?
- Ha nem élvezném elmehetnél a picsába.

Ördögien értett hozzá hogyan tüzelje fel, és még jobban, hogyan elégítse ki. Jane felnyögött. Maga sem értette Jimmel miért nyögdécsel ennyit, mikor Sherlock-al sosem.
- Fogalmam sincs, az a fatökű Sherlock hogyan képes téged felizgatni.
- Sherlock nem fatökű! Most pedig kuss és juttass a csúcsra!
Érezte Jim leheletét a fülén és örült, hogy nem láthatja azt kaján vigyort a képén, amit már annyiszor, olyan szívesen levert volna onnan egy jól irányzott balegyenessel. Ráadásul megtalálta az oldalán azt az érzékeny pontot és rajta tartotta a kezét, hogy össze-össze ránduljon egészen addig, amíg Jane a lábujjhegyéig nem érezte a mindent elsöprő orgazmus heves tornádóját. Fáradtan Jim vállára hajtotta a fejét, aki viszont ölbe vette és meg sem állt vele a hálószobáig, majd az ágyra fektette. Minden jel arra mutatott, hogy az előbbihez hasonló mutatványok vannak készülőben.
Jane még mindig az események hatása alatt volt, de tudta hiába is tiltakozna, nem sokra menne vele, mivel ez a gazember főleg erre a szituációra gerjedt.

- Baszd meg, Jim Moriarty!
- Téged basználak meg, ha végre hagynád!
- Rohadj meg!- mordult rá miközben érezte, hogy a férfi legbecsesebb testrésze befurakszik az ő két combja közé.
Fél óra sem telt belt el, amikor a következő aktus végén Jim teste megfeszült és élvezetének jele ott csillogott mindkettőjükön. Elővett egy papírzsebkendőt az éjjeliszekrény fiókjából, megtörölte magát és Janet, ezt követően pedig kiment az erkélyre elszívni egy cigarettát. Jane nem állhatta szó nélkül.
- Csak azt ne mond, hogy már te is rászoktál erre a gusztustalan és egészségtelen élvezeti cikkre.
- Nem szoktam rá, de szex után kimondottan jól esik. Egyszer ki kellene próbálnod.
- Kösz, de inkább kihagynám.

Hamarosan mindketten elaludtak. Jane hajnali kettőkor felébredt és nem tudott visszaaludni. Sokáig merengett azon, hogy miért is van Jimmel. Miért vagy kiért csinálja ezt? Hiszen neki ott van Sherlock, és ő minden amire vágyik, talán még egy kicsit több is.
Amikor Moriarty-val van úgy érzi magát mintha egy vadászaton lenne. Jim a vadász, ő pedig az űzött vad. A bűnöző zseni a saját kéjébe űzi és élvezi, mikor nem tud tenni ellene. De minden észérv ellenére ő ezt mégis nagyon szereti.
Igen, piszkosul szereti.

2 megjegyzés:

  1. Óó mennyire imádom a Jim és Jane ficeidet ! *-* Ez volt a tejszínhab tetején lévő cseresznyéje a napomnak:)
    Gyakrabban írhatnál róluk mert tényleg van hozzá tehetséged, nagyon jól eltalálod Moriarty durva stílusát :)
    Imádom*-*
    Köszönöm, hogy olvashattam! :)

    VálaszTörlés
  2. Gyere, hadd öleljelek a keblemre! :) Nekem is a kedvencem ez a páros, de természetesen csak Sherlock után! <3
    Lehet, hogy gyakrabban fogok róluk írni. Izgultam, hogy mit fogtok hozzá szólni, mivel nem írtam még olyan ficcet amiben vulgáris nyelvezet van, de a kommented miatt most már nyugodtan fekszem le aludni. :)
    Köszönöm, hogy elolvastad! :)

    VálaszTörlés