2018. augusztus 31., péntek

A vámpír gróf (2. rész)






Figyelmeztetés: erotika, durva nyelvezet 




A férfi elhúzta a szájáról az ajkait. Jane-ből egy halk sóhaj tört fel, mikor a férje puha szájával megízlelte a bőrét, majd egyre feljebb haladva belecsókolt a füle mögé, és finoman megharapdálta a fülcimpáját. 

Akkurátus mozdulatokkal elkezdte kigombolni a nő blúzát.
A gróf olyan kínzó lassúsággal gombolta ki a felsőjét, hogy Jane legszívesebben rákiáltott volna, hogy igyekezzen már. Az öle minden alkalommal összerándult, ahogy a férfi átbújtatott a lyukon egy újabb gombot. A doktornő mellkasa hevesen emelkedett, ahogy a férfi alaposan szemügyre vette a fekete csipkemelltartóba bújtatott kebleit. A mellbimbója megkeményedve meredt előre, élesen kirajzolódva a vékony anyagon át. 
Rudolph ajkán ott bujkált egy mosoly, de még mielőtt kiszélesedhetett volna, eltűnt. Bal kezét rásimította Jane mellére, és finoman körözni kezdett vele, majd két ujja közé fogta a mellbimbóját, és nem túl erősen megszorította. A nő ajkát újabb nyögés hagyta el, az ő megelégedésére. Másik kezét is ráhelyezte a mellére, és masszírozni kezdte, mutató ujjával időnként benyúlt a melltartó anyaga alá.

 Jane teljesen átadta magát a kényeztetésnek, kezeivel a férfi vállába kapaszkodott, és kissé a koporsó bársony párnájába mélyesztette a fejét, ezzel szinte felkínálta a nyakát férje kutakodó ajkainak. A férfi végigcsókolta a nyakszirtjét, aztán a kulcscsontját, majd a fogai közé vette az egyik pántot, és lehúzta a válláról. A másik pántot is lehúzta, és végül hátra nyúlt, hogy szétkapcsolja a melltartót, és eltüntesse végre a zavaró ruhadarabot.
Jane érezte, hogy egyre nedvesebb lesz, ahogy a férfi immáron meztelen mellét masszírozta, és amikor ajkával ráhajolt, hogy csókokkal hintse be, már biztosan tudta, hogy ha ez így megy tovább, akkor anélkül fog elélvezni, hogy eljutottak volna bárhova is. Rudolph hosszasan ízlelgette a rózsaszín mellbimbók egyikét, harapdálta, szívogatta, nyalogatta. Amikor a nő torkából egy hosszú sóhaj szakadt ki, a férfi abbahagyta az eddigi kényeztetést, és kissé felült a koporsóban. Jane szaporán vette a levegőt, voltak róla elképzelései, hogy mi fog most követezni, és már szívesen tartott volna ott, de amaz nem siette el a dolgot.
-          Nyugodj le egy picit, édesem! Nem esszük ezt olyan forrón!


Közben lehúzta a nő nadrágját. Láthatta, ahogy teret enged magának felesége fekete csipke bugyija, amiben még kívánatosabbnak érezte magát, mint meztelenül. Jane végigsimított nedves bugyiján, és közben vágytól csillogó pillantással méregette a férfi sötét nadrágját, ami az ölénél kidudorodott.
Kicsatolta az övét és az ujjai rákulcsolódtak a duzzadó férfiasságára és ütemesen masszírozni kezdte azt, miközben a másik keze a bugyijába nyúlt és izgatni kezdte saját magát. Szinte egy időben nyögtek fel minden alkalommal, mikor elérte őket egy-egy gyönyörhullám. Jane combján végigfolyt a nedvessége, és egyre gyorsabban kezdte el simogatni a csikóját, néha magába csúsztatva az ujjait, és pár perc múlva hosszasan nyögdécselve elélvezett.


Kis idő múltán már éhesen méregette a férfi péniszét, ami szinte már robbanni készült. Jane kidugta a nyelvét, és lehelet finoman végignyalta a makkját. A gróf hangosan beszívta a levegőt. A nő ajka elnyílt, majd rákulcsolódott a fekete hajú férfi farkára, és finoman megszívta a végét. Készségesen kényeztette a párját, aki már nem volt messze az orgazmustól. A szája szélén vékony csíkban kibuggyant a nyála, de nem rántotta el a fejét. Jane nyelve sebesen száguldott a férfi duzzadt farkán, majd végül megrándult, és beleélvezett a nő szájába.

A férfi ledobta az ingét is. Elfektette Janet a koporsóban, majd fölé hajolt. Ujjaival végigsimított a szeméremén, majd élvezetesen lenyalta a rákerült nedvességet. Rudolph a fogai közé vette a mellbimbóját, és finoman morzsolgatni kezdte a fogaival, miközben ujjaival erőteljesen behatolt a hüvelyébe, és ütemesen dugni kezdte a kezével. Végigcsókolta a testét, majd forró nyelvével végignyalta a csiklóját.
-          Ó, igen…még! – nyögte Jane szinte hörögve.

Újból végignyalta, miközben lassan dugta a kezével. Majd a másik kezével megemelte a nő fenekét, és sokkal intenzívebben kezdte el nyalni. Időnként megszívta a csiklóját, megcsókolta a szeméremajkait, majd újra nyalogatni kezdte. Jane hamarosan már dobálta magát a koporsóban, valami kapaszkodó után kutatott, de nem talált semmit, így inkább saját mellét kezdte el masszírozni, ugyanolyan ütemben szorítva össze a mellbimbóit, ahogy Rudi az ujjait mozgatta a hüvelyében. Jane egyre gyorsabban vette a levegőt, végül hangosan nyögve elélvezett.

A férfi felegyenesedett, és kigyönyörködte magát az orgazmus hullámaitól remegő nőben. Jane hüvelyétől nedves ujjait végig futtatta a merevedésén, majd megszólalt.
– Akarod, hogy megdugjalak? – kérdezte odahajolva a füléhez. – Érezni akarod, ahogy a farkam kitölt téged?
– Igen, akarom – válaszolta Jane lehunyt szemmel.

A férfi ajkán mosoly bujkált, lehajolt, megcsókolta felesége száját, majd egy energikus lökéssel belé hatolt. Jane olyan szűk volt, hogy a férfi azonnal felnyögött az élvezettől. Akárcsak a nászéjszakájukon. Határozott mozdulatokkal dugni kezdte, és minden lökésnél felmordult. Jane egész teste remegett, ahogy egyre közelebb ért a kielégüléshez. Régóta vágyott rá, hogy valaki magáévá tegye, de hogy ez a valaki a rég nem látott férje lesz, sosem hitte volna. Rudi mindent úgy csinált, ahogy előre elképzelte.
A férfi annyira élvezte a dolgot, hogy nem akarta, hogy vége legyen, de Janet a következő néhány ritmusos lökés eljuttatta a csúcsra, és összeránduló hüvelye magával rántotta őt is az orgazmusig.

Jane lihegve süppedt a puha bársonyba, és lecsukta a szemét, hogy kifújja magát. Rudi pedig felkelt a koporsóból és a konyhából két pohárral tért vissza, amiben vörös folyadék lötyögött. A nő nagyon jól tudta, hogy az nem vörösbor, hanem vér.
-          Elégedett vagy az eddigi mutatványokkal, drágám?
-          Ezen kívül akarsz még bármi mást mutatni? Bár, kétség sem férhet hozzá, hogy az ágybéli technikád és a mozdulataid jelentősen finomodtak az idők során, nem mintha nem szerettem volna, amit régen csináltunk az ágyban. De tudod, haladni kell a korral. A világ elmegy mellettünk és nem szabad lemaradni.
-          Ez így igaz. De nem csak szexualitásba akarlak továbbá beavatni. Majd meglátod. – mondta és megcsókolta Janet. – Gyere, menjünk pihenni! Hosszú lesz az éjszaka.


Jane visszafeküdt a koporsóba. Ahogy letette a fejét el is aludt és mindennél jobban várta már a lenyugvó napot, hogy teret engedjen az éjjelnek, ami az ő birodalmuk.




Folytatása következik!






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése