2017. január 21., szombat

Leszek a rossz kislányod




És visszatértem megint! :)
A fiatal Jane sztriptíztáncosnőként dolgozik. Egy este megismerkedik egy fiúval, akinek a neve Jim Moriarty.

Figyelmeztetés: erotika, prostitúció


1997. London





 Jane behunyta a szemét és vett egy mély lélegzetet, amikor kilépett a színpadra. A zene felcsendült. Szőke haja két copfba volt fogva és jó kislányos iskolásruhát, miniszoknyát, inget és egy szvettert viselt.

Lassan kezdett vetkőzni. Mozdulatai komótosak, de annál erotikusabbak voltak. Finoman letolta válláról a felsőjét és a vele szemben ülő férfi arcába dobta. Ezt követően lecsusszant a színpadról és a pasas felé pucsított, aki jól láthatta, hogy csak egy apró, éppen a lényeget takaró tangát viselt. Ezt követően finoman felkapaszkodott a rúdra és megszabadította magát a szoknyától is. Fejjel lefelé lógva kikapcsolta a melltartóját, ami földön landolt.



Majd a fények kialudtak. Műszak vége, befejezte mára. Az idő hajnali fél egyre járt. Bement az öltözőbe és lemosta magáról a legalább másfél kiló sminket. Ezt követően pedig felvette az utcai ruháját. Csak egy egyszerű kék farmernadrág, egy rózsaszín garbó és egy barna csizma. Kisétált az ajtón egyenesen a bárba és fáradtan végigsimított a szemein. Tudta, hogy perceken belül odamegy hozzá egy fickó, aki ajánlatot tesz neki. A bár arról volt híres, hogy az ott dolgozó lányok egy bizonyos összeg felett szinte mindenre kaphatóak.


- Helló Jane!

- Szia Charlie!- köszönt a pultos fiúnak.

- Minden rendben?

- Igen, persze! Hosszú volt az este mi? Elég sokan voltak.

- Nem volt vészes. Apropó, ezt a Sex on the Beach koktélt az a sarokban ülő srác küldi neked!


Jane az említett felé pillantott. A félhomályban nem tudta kivenni a vonásait rendesen, csak annyit, hogy ébenfekete a haja és igen jóképű. A fiú felé biccentett a pohárral a kezében jelezvén, hogy köszöni. Ekkor az idegen kiürítette a poharát, felállt az asztaltól és felé vette az irányt.


 - Szia! Jane vagyok!- nyújtotta a kezét. – Jane Watson! -A fiú azonban megfordította és a szájához emelte a csuklóját.
- James Moriarty. Részemről a szerencse, kisasszony! Hívj, csak Jimnek, oké?
- Jim!- ajkait széles mosolyra húzta.- Tíz font a beszélgetés, húszért kimehetünk a bár mögé, és ötvenért hazavihetsz.
- Azt hiszem, ez mindent fedez.- kereken ezer fontot csúsztatott a lány markába. Jane elkerekedett szemmel nézte a pénzköteget. Ez vagy öt havi lakbér ára.
A kezét nyújtotta neki és lesegítette a székről. Jane felvette a kabátját.

- Mivel szeretnéd kezdeni?
- Menjünk a sikátorba.



Odakint nekitámasztotta Jimet a falnak, elé térdelt és elkezdte kicsatolni az övét. Azonban lefogták a kezét.


 - Nem Jane! Te más vagy, mint a többi lány! Nem akarom, hogy térdre borulj előttem, legalábbis egyelőre.
- Akkor mit akarsz?


 Jim a hajába túrt, majd hevesen megcsókolta. Janet nehéz volt felizgatni, sosem volt orgazmusa a kliensekkel, de most megérezte, hogy nedvesedik az ágyéka.

- Ennyi elég lesz kezdetnek. Gyere,fogjunk egy taxit! És ha nem gond, hozzám megyünk!


Jane egy szóval sem ellenkezett. Jim sem volt olyan mit a klubba járó férfiak többsége. Ők csak egy eldobható rongyot láttak benne. Az ifjú Moriarty viszont más volt. Stílusos volt, tudta hogyan legyen nagyvonalú úriember és látszott rajta, hogy az észnek sincs híján.


- Mióta dolgozol a bárban?
- Nagyjából fél éve. A szüleim nem hajlandóak segíteni semmiben, pedig másodéves vagyok az orvosin. Olyan munkát kerestem, ami nem zavar a tanulásban, de jól fizet. És veled mi helyzet?
- Harmadéves vagyok az Oxfordon. Matematikát és metafizikát tanulok. Gazdag zenészcsaládból származom. Anyám zongoratanárnő, apám pedig karmester.
- Hol vezényel?
- A Royal Opera House-ban.



Jane elismerően bólintott. Ő ilyen életről csak álmodozni mert. A taxi megállt St. John's Wood-ban, a High Street-en. Jim kifizette a taxist és felmentek a lakásba. A lakás ízléses, elegáns volt.


- Érezd otthon magad!
- Igazán köszönöm! Nos, Jim mivel tehetnélek boldoggá? Ennyi pénzből egy egész éjszakás barátnő- szolgáltatás többszörösen is kifutja, úgyhogy bármit kérhetsz.
- Előjáték gyanánt mindketten beállunk a zuhany alá. Gondolom, leizzadtál munka közben, odakint pedig hideg van, jó lesz most a forró víz mindkettőnknek.


Jane most már biztosan tudta, hogy ez a fiú nem egy átlagos kuncsaft. A pénz, a kisugárzása és hogy már egy csókkal felizgatta. Vetkőzni kezdtek. Majd Jim kézen fogta és bevezette a fürdőszobába. Az érintése puha volt és meleg és furcsamód biztonságérzetet jelentett Jane-nek. Jim megnyitotta a vizet és betessékelte zuhanyzóba. A tus alatt állva a tenyerébe fogta a két mellét, és a nyakát kezdte csókolgatni. Janet izgalom és borzongás járta át.


A kezébe vette Jim szerszámát és húzogatni kezdte rajta a bőrt. Jim is az ő lába közé nyúlt, amire hangos nyögéssel reagált, a hirtelen érintéstől. A szappant szexuális segédeszközként használták mind a ketten. Negyed óra múlva Jim sóhajtozva megszólalt.


- Elég lesz kicsikém, mert még egy rántás és elmegyek! Nem eszik ezt olyan forrón!




Álltak még néhány percet a zuhany alatt, még mindketten lehiggadtak, majd egy törölközőt dobott Jane-nek és egy piros, csipkés babydollt és neccharisnyát tett az öltőszekrényre majd kiment. Jane megtörölközött és felvett a ruhákat. El kellett ismernie, hogy látványnak sem utolsó.


 - Jim?
- Itt vagyok a hálóban. Gyere, te rossz kislány!
Jim már a takaró alatt várt rá meztelenül. Látszott rajta, hogy nagyon tetszik neki. Jane leült mellé az ágyra.

- Elmondom, hogy mit szeretnék. Azt akarom, hogy fojtogass. Csináltál már ilyet?
- Még nem. Remélem tisztában vagy a hatásaival az ilyesminek. Nem vállalok felelősséget, ha valami baj lesz.
- De nem lesz. Finoman csináld, és orvostan hallgatóként gondolom, tudod az anatómiát. Na, gyere, apuci vár!
-Leszek a rossz kislányod, Jim!







 Befeküdt az ágyba. Csókolózni kezdtek. Majd Jim vetkőztetni kezdte. Levette a harisnyákat róla és lehúzta róla a babydollt is. A szájába vette Jane mellbimbóját és a nyelvével köröket írt rajta. A lány száját nyögés hagyta el. Érezte Jim keménységét a hasánál amint a bejáratot kereste.

Majd a hátára fordult, Jane pedig ráült és lovagolni kezdett rajta. Megragadta Jim kezét kapaszkodóként.

Erős mozdulatokkal mozgatta a csípőjét. Majd partnere lélegzése szaggatottá vált. Jane akkor finoman megragadta a nyakát és óvatosan szorítani kezdte. Ő is nagyon közel járt már az orgazmushoz. Jim nyögve elélvezett.

Jane kimerülten zuhant a mellkasára. Ilyen szexben még életében nem volt része. És ilyen élvezetben sem.

Jim felült, lefejtette magáról Jane testét, letekerte magáról az óvszert és kukába dobta. Mire megfordult a lány már édes álomban szuszogott.



Reggel kinyitotta a szemeit. Az orgazmus és a kimertség együttes keveréke miatt jól aludt. Jim lépett be a szobába. Csak egy sötétszürke selyem köntöst viselt.



 - Jó reggelt, kiscica!
- Neked is!
- Hoztam reggelit is, hogy együtt együnk. Nem tudtam mit szeretsz, így mindenből kértem. – egy kis tologatós kocsit hozott be megrakodva.
Volt rajta minden; tea, gyümölcslé, kávé, tojás, szalonna, kolbász még fánk is.



- Az ott kaviár?- mutatott Jane az egyik kis tálkában lévő, pici fekete gyöngyökre.

- Igen.

- Már hallottam róla. Elképesztően drága étel.


Jim fogott egy kis kenyeret és egy kanál kaviárt tett rá majd a lány szájába adta. Jane-nek ízlett az újfajta íz, de mindennap nem tudta volna megenni. Inkább a hagyományos angol reggeli mellett maradt.

Étkezés után felöltözött. Az első óráját már így is bőven lekéste. Már menni készült. Jim még búcsúzóul negyven fontot tett a melltartójába.

 - Hogy visszatalálj hozzám! – mondta.




Csókban váltak el. Onnantól kezdve Jim heti három- négy alkalommal is megfordult a bárban, ő pedig Jim lakásán és ágyában.

Két évvel később Jane lediplomázott és katonaorvosnak jelentkezett a hadseregbe, akik rövidesen Afganisztánba vitték.

Így megszakadt a kapcsolatuk.

Sosem hitte volna, hogy újra látja még Jimet mikor egyszer hazatér. Azonban erre is sor került annál izgalmasabb körülmények között.


De ez már egy másik történet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése