2014. október 11., szombat

Felszínre hívott vágyaink




Moriarty  felejthetetlen éjszakával ajándékozza meg Janet.


Figyelmeztetés: erotikus tartalom



Sötét éjszaka volt, mennydörgés hangzott a távolban, és villámok hasították ketté a messzi égboltot, miközben a vihar egyre csak közeledett.

Jane és Jim éppen befejezték a vacsorát egy étteremben,   amikor Moriarty meglátott egy sötét sikátort, és magával húzta arrafelé. A doktornő egy pillanatig nem értette a dolgot, aztán a férfi elkezdte kigombolni a blúzát. Nem mentek túl messzire a nagy utcától, amelyen emberek sétáltak fel-alá, de ez a konzultáns bűnözőt nem zavarta. Ott helyben azonnal a magáévá  akarta tenni. Tudta, hogy nem bírná kivárni, amíg visszaérnek  a lakásba.
-  Nem akarsz előtte visszamenni ? - suttogta Jane.
- Akarlak, most rögtön.  – válaszolta Jim, és közelebb húzta magához.

A kezét végigsimította az oldalán , és amikor lejjebb ért, csípőjét az övéhez szorította. A nő érezte a keménységét, és belenyögött a szeretője a szájába. Még lejjebb csúsztatta a kezét, és megmarkolta Jane szoknyája alját. Jim felemelte és a csípője köré fonta a szőke szépség lábait, miközben egy pillanatra sem vette le a száját az övéről.

Ismét villám világította meg az eget, és mennydörgést hallottak a távolból.  Moriarty abbahagyta a heves csókcsatát és megszólalt:
- Szeretkezzünk, Jenny! Szeretkezzünk az esőben!
Megragadta a karját és a falhoz szorította és lassan belehatolt. Elkezdett előre- hátra mozogni benne. Jane hátát kegyetlenül dörzsölte a fal, de most ez sem érdekelte. Magában érezte Jimet és csak ez számított. Teljesen megvadult a szenvedélytől, és hangosan zihált, amikor az orgazmus áthullámzott a testén. Egyre gyorsabban és gyorsabban mozgott benne, és érezte, amikor Jim teste megmerevedett, ahogyan elélvez.

A homlokuk és az orruk összeért, miközben lecsúsztak a vizes betonra. Teljesen bőrig áztak, de mit számít? A testiséget a legmagasabb hőfokon élték meg. Ismét.
- Jim....- szuszogta fáradtan Jane, de amaz a szájára tette a mutatóujját, jelezvén, hogy hallgasson.
- Ne mondj semmit, bébi. Ne mondj semmit.

Vihorászva rohantak végig az utcán Moriarty lakásáig, akár a gyerekek. Odahaza együtt lezuhanyoztak, majd a hálóban Jane a férfi mellkasához simult.
- Szeretnéd újrakezdeni? A sikátorban szinte magadon kívül voltál. Csináld megint!

És, hogy Jim engedett- e ennek a visszautasíthatatlan invitálásnak?
Másnap reggel a felforgatott szoba és a kukában lévő óvszer volt a bizonyíték, hogy igen.


2 megjegyzés:

  1. Esküszöm, mintha olvasnál a gondolataimban! Keblemre! :333 <3
    Annyira hiányzott már Moriarty, hogy nincsenek rá szavak:)
    Amúgy is mostanában "moriartys.vagyok". ( Ne akard hogy megmagyarázzam, még én sem tudnám szavakba önteni hogy ez mit jelent. xd)
    Imádom Moriarty és Jane kapcsolatát, tökéletesen megelevenedik a történetekben:) (Csak kár hogy rövidre sikerült =/ )
    Remélem hogy még jó sok ilyet írsz majd, nem bírok velük betelni! :3
    Köszönöm, hogy olvashattam! :))) <3

    VálaszTörlés
  2. Juj, de örülök, hogy tetszett! <3

    Igen, sajnos ez megint rövidke lett, de időhiányban szenvedek jómagam is. =/
    Biztos, hogy hallasz még Jane és Jim románcáról, ugyanis tervbe van véve egy hosszabb történet. Az időpont még bizonytalan.

    Köszönöm, hogy elolvastad! :)))

    VálaszTörlés